Més de 100 empreses catalanes seran al Mobile World Congress

La presència catalana al Mobile World Congress es consolida en l’edició d’enguany amb 102 empreses i centres tecnològics que hi participaran en diversos espais. En concret, els tres que hi instal·larà la Generalitat de Catalunya acolliran 69 empreses i quatre centres tecnològics (Eurecat, el Centre de Visió per Computador (CVC), la Fundació i2CAT i el CTTC).

Aquest és el segon any que la presència catalana supera les 100 empreses. L’objectiu és que les empreses, amb clara majoria de pimes, facin contactes i trobin noves oportunitats de negoci.

És per aquest motiu de la Generalitat de Catalunya, que a través de la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital i ACCIÓ, ofereix més de 1.000 metres quadrats en tres espais diferenciats:

  • Un estand ubicat a la part central amb espai per 46 empreses.
  • Un estand a l’app Planet en el que 16 companyies presentaran les seves aplicacions mòbils.
  • Un estand a la zona dedicada als drons que acollirà 12 projectes més.

Precisament el sector del dron és un sector que a Catalunya té un gran potencial i ja està posicionat a nivell mundial. En aquest sentit, el projecte Catalonia Smart Drones, emmarcat en l’estratègia SmartCat, dinamitza i impulsa accions durant tot l’any per fer-lo créixer.

Facilitar noves oportunitats de negoci

Per garantir que les empreses catalanes puguin treure tot el suc possible al Mobile World Congress, ACCIÓ ha organitzat un any més un brokerage eventen el que més de 120 empreses catalanes i gairebé 300 d’estrangeres es reuniran per explorar possibles col·laboracions en reunions preestablertes.

A més, aquest any hi participaran una quinzena de grans multinacionals com L’Oreál, Mastercard o KLM, que cerquen noves tecnologies per tirar endavant productes i serveis de nova creació.

Per altra banda, ACCIÓ i la Mobile Word Capital Barcelona ofereixen de nou les rutes pel congrés per aquells professionals que no són dels sectors TIC perquè coneguin les oportunitats de negoci que els poden obrir les tecnologies mòbils i la transformació digital.

Més de 150 directius participaran en els tres grups de treball (indústria 4.0, retail i vehicle connectat), que inclouen tallers temàtics i visites organitzades als expositors del congrés.